Assalt violent enmig del carrer a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès). Un home ha resultat ferit per arma blanca després de patir un brutal atracament a la capital comarcal per part de dos homes. La Policia Local de Vilafranca del Penedès ha detingut els dos individus per suposadament robar amb força la víctima. Els fets van tenir lloc aquest dissabte de matinada, segons ha explicat el consistori aquest dilluns. 

Els dos lladres, segons ha explicat un testimoni dels fets succeïts aquest dissabte de matinada, van agredir l'home per robar-li les seves pertinences i després van marxar corrent. La persona que ho va veure tot va alertar la policia i els agents de la Policia Local de Vilafranca del Penedès els van interceptar al carrer Santa Clara. Els suposats delinqüents es van resistir als agents amb molta agressivitat, motiu pel qual van quedar arrestats per robatori violent i per resistència greu a agents de l'autoritat. En ser escorcollats, un dels dos duia cocaïna, de manera que també va quedar denunciat per un delicte contra la salut pública.

Atracament a cops de pal a Barcelona

Uns dies abans, aquest dimecres festiu 1 de maig de matinada, tres homes van assaltar a cops de pal un grup de tres amics a les portes de la Fira d'Abril de Barcelona. Tal com va explicar ElCaso.cat, els fets van tenir lloc al passeig del Taulat número 293, a tocar de la Plaça del Llevant, on hi havia diversos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona vigilant el recinte, els quals van veure els agressors i els van detenir poc després uns carrers més amunt. Els suposats lladres no van poder consumar el robatori del rellotge i el telèfon mòbil, atès que van marxar corrent en adonar-se'n de la presència policial. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també va adreçar-se al lloc per donar assistència a les víctimes de l'atracament violent a cops de pal.