Fer experiments i invents és una de la diversió de molts mortals. I com més estranys, millor. La gent -més enllà dels que es guanyen la vida fent-ho i que ens permet, com a societat, avançar o salvar-nos de la Covid-19- fa proves ben curioses de coses que mai ens haguessin pogut passar pel cap.

Els resultats, lluny de fer-nos rics o ajudar a salvar la humanitat, sí que permeten passar una bona estona i penjar els resultats a internet.

CocaCola LiquidoBlanco

Així ha quedat l'ampolla de plàstic de Coca-Cola després d'estar un mes sota el sol

És el cas d'un il·luminat que va deixar una ampolla de Coca-Cola un mes sota el sol. El resultat? Sorprenent i fa una mica de por. L'ampolla ha reduït el volum del líquid i a més ha quedat d'un color que no s'assembla massa al color fosc de la tradicional Coca-Cola. El líquid és blanquinós i transparent.

Foto real? La gent ho dubta

Aquest experiment ha acabat a la xarxa social Reddit, on un usuari ha penjat la fotografia, que s'ha fet viral. Però no tothom s'ha cregut la imatge. És real? No està clar del tot. Hi ha gent que ho dubta. Com és que l'etiqueta segueix d'un vermell molt viu després d'estar un mes a sol i serena? No quadra massa.

N'hi ha un altre que té una teoria diferent: "Això és que algú es va beure la Coca-Cola una nit i es va pixar a la teva ampolla", li diuen, rient d'ell i del seu invent.

CocaCola - Mata

Un cartell contra la Coca-Cola vist pels carrers de Barcelona: "Coca-Cola Mata"

És un experiment real?

Per sortir de dubtes, doncs, caldrà posar a prova l'experiment per saber si és real o no. En tot cas, però, no sembla massa útil, però sí que serviria per confirmar si realment la Coca-Cola es torna un líquid groguenc si es queda més d'un mes sota el sol.

Segur que als conspiranoics aquesta prova els hi va perfecte. Per Barcelona ja hi ha cartells que clamen contra la beguda més famosa del món: "Coca-Cola MATA".