Almenys tres estudiants han estat apunyalats en un atac a l'escola secundària Van Nuys de Los Angeles aquest dimecres, segons ha informat el Departament de Policia del comtat. De moment, l'autor dels fets es troba en "parador desconegut", segons ha afirmat la portaveu del cos de policies al mitjà Los Angeles Times. Davant d'això, els agents han decidit tancar tot el recinte de l'escola a l'espera de recollir més informació del succés.

La policia ha rebut el primer avís d'aquest atac cap a les 11.00 del matí locals, quan algú ha trucat per informar de la situació. Ha estat llavors quan han enviat diverses patrulles fins a l'institut nord-americà. El departament de bombers de Los Angeles ha confirmat que quatre adolescents menors d'edat han hagut de rebre assistència mèdica, i tres d'ells han estat traslladats a un hospital amb ferides de diferent consideració.

Segons el Departament de Policia Escolar de Los Angeles, aquest apunyalament s'ha produït després d'una discussió al pati de l'escola secundària, que es troba al nord de la ciutat. Dos dels estudiants tenien ferides d'arma blanca, mentre que el tercer que ha estat hospitalitzat presentava ferides d'un altre tipus. De moment, no es coneixen detalls de la motivació darrere aquest apunyalament, a l'espera que la policia obtingui més proves i trobi a l'autor dels fets.