Novetats del cas de la mort violenta de l'Esther López a Traspinedo (Valladolid). La Guàrdia Civil està buscant tres punts clau del municipi on podria haver estat amagat el cadàver de la jove de 35 anys abans que fos trobat a la cuneta de la carretera. Els agents ja saben on es va amagar el cadàver, però cal esperar a saber els resultats de les proves per poder corroborar científicament investigacions policials.

Els agents de l'Institut Armat estan convençuts que l'Esther no va morir a la cuneta on va ser trobada, sinó que l'autor dels fets va amagar el seu cadàver i, els dies posteriors, el va posar a la cuneta de la carretera on va ser trobat, creant un fals escenari i així poder despistar als investigadors.

Els investigadors ja saben on van amagar el cos de la jove de Traspinedo

No acaba de quedar clar què va passar aquella nit del 12 de gener en aquest petit municipi de Valladolid, però el que els agents sí que tenen clar és que el cos de la jove de Traspinedo es va moure els dies després de la mort, explica Okdiario.

Les pistes que han seguit són les mostres de pedres que hi havia al cadàver de la víctima, unes mostres que no eren característiques del lloc on va ser trobat el cos i que, per tant, són una prova clau per corroborar que el seu cos va estar amagat en un altre lloc abans que el 5 de febrer, un home que passejava per la zona trobés el seu cadàver, que estava molt a prop del lloc on se li va perdre el rastre.

L'Óscar, el principal sospitós de la mort violenta de l'Esther López de la Rosa

Com que l'Óscar, l'última persona que la va veure amb vida, és el principal sospitós de la mort violenta, han buscat pistes que puguin demostrar la seva presumpta autoria, però no han trobat correspondències amb les mostres de les pedres.

Així i tot, aquest home continua sent el principal sospitós de la desaparició i mort de l'Esther López de la Rosa, ja que ha dit moltes mentides, ha tingut contradiccions i les seves coartades són molt fràgils.

Esther López de la Rosa / Redes sociales
Esther López de la Rosa / Xarxes socials

A l'espera de saber els resultats de les proves d'ADN de casa del sospitós

La jutgessa instructora l'ha deixat en llibertat i sense cap mesura preventiva, ja que no considera que els indicis que hi ha contra ell siguin prou sòlids. Caldrà espera a saber els resultats de les proves d'ADN, que seran clau per saber més detalls sobre aquest sospitós.

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir les causes de la mort violenta de l'Esther, ja que les circumstàncies en què van passar els fets, gairebé quatre mesos més tard, no acaben de quedar clares.