S'ha detectat un incendi en una nau industrial del carrer Antonio Machado del municipi de Montornès del Vallès. Han avisat els bombers  al voltant de les 18:53 d'avui.

Aparentment, el foc ha arribat fins a uns bidons que contenien material inflamable i s'ha propagat i intensificat notablement.

Aquests bidons eren a l'exterior de la nau, però el foc s'ha propagat ràpidament fins a arribar a l'interior de l'edifici.

S'han desplaçat fins al lloc dels fets 22 dotacions de Bombers, que estan treballant per extingir el foc ràpidament d'aquesta nau industrial. De moment, no consta que hi hagi víctimes mortals ni ferits.

Les autoritats (Mossos d'Esquadra, Emergències i Policia Local) que s'han desplaçat fins al carrer Antonio Machado han assegurat la zona per evitar que altres persones puguin patir danys.

Des de Protecció civil han recomanat als veïns que viuen a prop que no surtin dels seus domicilis ni obrin les finestres. Tampoc deuen activar els seus sistemes de climatització, perquè el fum no entri dins de casa seva.

Encara no se sap l'origen de l'incendi, els Bombers estan treballant per conèixer-ne les causes. De moment, les autoritats han decidit tallar la circulació ferroviària de les zones properes.