Un lladre intenta escapar d'una forma espectacular i acaba atrapat a una masia ruïnosa.

Espectacular fugida

Tot va succeir el passat dissabte a les 5 de la matinada a Terrassa. Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís de robatori cap a dos quarts de cinc de la matinada.

Un testimoni afirmava que un home havia intentat robar un estanc al carrer Solsona, i com que no podia, va acabar forçant la porta d'una botiga de queviures propera. Va aconseguir entrar al local i robar la caixa registradora.

Detención Mossos - EFE

L'home va intentar escapar pel teulat, que es va esfondrar / EFE

Davant la denuncia, els Mossos van fer una batuda per la zona i van trobar la caixa al carrer Ibáñez Aldecoa.

Les sospites apuntaven que el lladre s'amagava a la masia de Can Montllor, en runes, on es va establir un perímetre de seguretat.

Minuts després, l'home fugit va aparèixer a la teulada i es va negar a baixar. Va intentar enfilar-se a una altra part del teulat, que es va esfondrar parcialment.

Atrapat a una masia a Terrassa

Els Mossos van demanar la intervenció de l'escala de Bombers, que no va poder arribar fins després de dues hores, ja que cobria un altre servei.

Mentrestant, el lladre seguia atrinxerat a l'edifici ruïnós. No va ser fins a les 7 de la matinada que es va accedir a l'edifici amb ajuda dels Bombers i un equipament de l'Ajuntament. 

L'objectiu era rescatar l'home i finalitzar l'operatiu, però el lladre va tornar a intentar escapolir-se baixant per la xemeneia

A l'interior de Can Montllor l'esperaven els Mossos, que el van detenir immediatament.

Al lladre, de nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents, se l'imputa l'intent de robatori de l'estanc, el robatori de la botiga i delicte de desobediència i resistència a l'autoritat.