Un home gallec ensenya el cul al cotxe de Google Maps i es fa viral a les xarxes socials.

Un espanyol es fa viral

Un home s'ha fet viral aquest cap de setmana pel seu posat davant el cotxe que fa les fotos de Google Maps, la famosa aplicació per orientar-se.

El servei de mapes de Google registra fotografies amb un cotxe per a la seva funció de Street View, que permet veure tot el carrer en imatges panoràmiques reals.

Calvo Google Maps / Google Maps

Un home gallec s'ha fet viral després de publicar-se la foto en què va ensenyar el cul al cotxe de Google Maps / Google Maps

Natural d'As Pontes, A Corunya, aquest home va aconseguir el seu minut de glòria quan, en veure passar el cotxe, va decidir abaixar-se els pantalons i ensenyar el cul a tothom. A la foto se li pot veure passejant amb la seva dona i sense calçotets.

Ensenyar el cul a Google Maps

Ara, la captura s'ha guanyat la popularitat en compartir-se per les diferents xarxes socials.

Un compte de TikTok ha viralitzat després de gairebé dos anys -la foto és de l'estiu de 2019- la curiosa reacció davant de la càmera d'aquest veí de la comarca gallega de l'Eume.

I aquest senyor no és el primer a omplir les xarxes de comentaris amb el seu cul.

El 2018, un altre home va ser viral després de dedicar aquesta mateixa postura al cotxe de Google Maps en ple carrer a Bilbao. Després de la seva difusió, es va difuminar la imatge per ocultar el contingut sensible.

Calvo Bilbao / Google Maps

En veure el cotxe que fa fotos panoràmiques per al sistema Street View de Google Maps, es va baixar els pantalons i li va dedicar una imatge explícita del seu cul / Google Maps

Anteriorment ja havien sortit a la llum en altres llocs de la península -carrer San Lorenzo d'Albacete o el carrer Feria de Sevilla - fotos de persones fent aquest gest. Totes elles han acabat difuminades després de difondre's a les xarxes socials.

Sembla que s'ha convertit en una tradició. Només caldrà esperar que un altre cul surti a la llum a les xarxes socials.