La Policia Nacional ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar un jove de 23 anys i nacionalitat algeriana, amb les inicials R.R., a qui s'està buscant després que aquest dimecres al matí hagi intentat matar a ganivetades un altre noi al mig del carrer a Saragossa. En una publicació a Twitter amb la seva fotografia per si algú el pot reconèixer, el cos policial facilita dos telèfons, el 976 21 86 54 i el 976 46 99 00, per si alguna persona el veu o té alguna informació sobre on es podria estar amagant, es posi en contacte amb ells per facilitar-los qualsevol pista del seu parador. Els dos telèfons estan disponibles les 24 hores del dia.

Fugit després d'apunyalar un noi de 20 anys a Saragossa

Els fets pel qual s'està buscant al jove de 23 anys han tingut lloc al voltant de dos quarts de dotze del migdia, entre els carrers Basilio Boggiero i Mariano Cerezo, al barri del Gancho de Saragossa. Segons detalla El Heraldo, l'agressor ha atacat la víctima, un noi marroquí de 20 anys, amb un ganivet, perforant-li un pulmó. El jove ha estat traslladat d'urgència fins a l'hospital Miguel Servet en estat greu i ha hagut de ser intervingut quirúrgicament. El noi segueix ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI), tot i que sembla que no es tem per la seva vida i estaria fora de perill.

Segons han confirmat des de la Policia Nacional, víctima i agressor es coneixien entre ells. Després de les primeres perquisicions, la principal hipòtesi sobre l'atac és que els dos joves tindrien algun conflicte i un d'ells ha intentat matar l'altre a ganivetades. L'agressió ha tingut lloc al mig del carrer i sense que abans s'haguessin dirigit cap paraula. Tant víctima com agressor tenen antecedents policials per tràfic de drogues i robatoris amb força, tot i que el noi apunyalat hauria deixat el món delictiu després d'haver començat una relació sentimental amb una noia.