La Guàrdia Civil està investigant un conductor com a presumpte autor d'un delicte per conducció temerària després que circulés per una carretera de Saragossa fent ziga-zagues i amb dues persones assegudes a les finestres amb més de mig cos fora del vehicle. Fins i tot, va arribar a circular amb el maleter obert i les dues persones al seu interior. Una altra persona que anava darrere d'aquest vehicle va gravar la sorprenent escena amb el seu telèfon mòbil i va entregar les imatges al cos armat, que les ha utilitzat per tal de localitzar el conductor imprudent.

Fent esses pel mig de la carretera amb dues persones assegudes a les finestres i el maleter obert

Els fets que es veuen a les imatges enregistrades van tenir lloc al pas de la carretera N-232 per la localitat de Quinto el passat 9 d'abril, en mig de l'operació tornada de Setmana Santa. Aprofitant que hi havia retencions i la circulació de vehicles era molt lenta, un dels conductors va voler fer-se el graciós i va començar a fer esses pel mig de la via com si fos un pilot d'F1 escalfant pneumàtics. En alguns moments, fins i tot, arriba a envair el carril contrari, posant en risc la resta de conductors que venien en direcció contrària. Dos dels passatgers que hi havia a l'interior d'aquest vehicle, a més, van sortir per la finestra i es van asseure amb mig cos per fora, amb el risc de poder caure.

En les imatges entregades a la Guàrdia Civil per una altra persona que circulava per aquella carretera i va presenciar els fets, es veu també com aquests dos passatgers arriben a baixar del vehicle i a posar-se a caminar pel mig de la carretera o com el vehicle circula amb la porta del maleter oberta i els dos nois asseguts a l'interior. Finalment, gràcies al vídeo, els agents del cos armat han pogut identificar i localitzar el conductor, a qui han pres declaració a Castelló acusat d'un delicte de conducció temerària.