Per cometre un assassinat cal tenir molta sang freda i, al mateix temps, poder suportar els remordiments després del crim. Viure sabent que has matat una persona no és un sentiment fàcil i pot afectar mentalment. Això és el que li ha passat a una dona algeriana de 28 anys, a qui el penediment ha fet que aquesta setmana es presentés a una comissaria de la Policia Nacional i confessés als agents que, fa gairebé un any, ella i la seva parella, també d'origen algerià, van matar un avi a casa seva a localitat alacantina d'Elda.

Ningú pensava que havia estat un crim

La confessió de la dona ha agafat per sorpresa a tothom, ja que ningú pensava que la mort d'aquell avi hagués estat un assassinat. Segons detalla Información, l'home, de 88 anys, va ser trobat sense vida a casa seva a Elda el febrer de 2023. Com que no presentava cap signe de violència, i donada la seva edat avançada, el metge que va certificar la seva mort va decretar que es tractava d'una mort natural. Per aquest motiu, no se li va fer cap autòpsia ni es va obrir cap diligència als jutjats. Els familiars van incinerar el seu cos i el cas es va tancar com el d'un dels molts avis que moren cada dia per aquest motiu.

Tot i que podria haver estat un crim perfecte i ningú se n'hagués assabentat mai, el sentiment de culpa de la dona ha fet que la veritat sortís a la llum. Segons va explicar als policies, la víctima era veí de la seva parella i el van matar per robar-lo. Ella li va agafar les cames, mentre ell el va asfixiar amb un drap. Després d'aquesta confessió, els agents la van detenir. Posteriorment, també van arrestar l'home, de 36 anys, qui ho ha negat tot. Tots dos són coneguts de la policia i tenen problemes amb les drogues. Després de passar a disposició judicial, han ingressat a presó.