La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut aquest dijous un lladre que havia entrat a robar en un local social de la ciutat, amb la mala sort de quedar-se adormit abans de poder marxar amb el botí. Aparentment, el detingut va posar-se a beure mentre es feia amb els diversos aparells electrònics que havia trobat, i quan van arribar els agents el van trobar dormint la mona a l’interior de l’edifici.

El lladre havia accedit al local social situat al barri de La Sauleda forçant una de les finestres, i va agafar tretze ordinadors, un projector i altres aparells informàtics que va trobar dins i que va dipositar en una bossa d'escombraries. Segons l'ACN el detingut va començar a ingerir grans quantitats d'alcohol fins al punt que li va resultar impossible mantenir-se despert i va quedar-se adormit al mateix lloc del robatori. Així el va trobar la Policia Nacional que va procedir amb la seva detenció.

No tenia permís de residència

Després de detenir-lo els agents van esbrinar que es trobava a l'estat espanyol en situació irregular, i per aquest motiu van traspassar la detenció al Cos Nacional de Policia. Finalment, va passar a disposició dels jutjats de La Bisbal de l'Empordà, i s'està treballant per obrir-li un procés d'expulsió del país.

D'altra banda, la Policia Local de Palafrugell també ha detingut una persona acusada d'haver entrat a robar en un Lidl el passat 8 de desembre. Els treballadors del supermercat van veure com l'home, de mitjana edat, amagava els productes i van comunicar-ho als guàrdies de seguretat. No obstant això, quan van intentar aturar-lo a la porta, el detingut els va amenaçar amb una navalla i va aconseguir fugir abans que arribés la policia.

Gràcies a les imatges recollides per les càmeres de seguretat de l’establiment els agents van poder identificar l’home i es va activar un dispositiu de recerca per localitzar-lo i detenir-lo. L’endemà del robatori dos agents de paisà el van trobar a la zona comercial de la ciutat i van procedir amb el seu arrest.