La Policia Nacional ha detingut una parella de Madrid acusada de maltractar els fills menors d'edat per "educar-los" quan es portaven malament. El fill petit, de 10 anys, va escapar de casa, fart de les constants pallisses que rebia junt amb la seva germana, de 13, que consistien a rebre fuetades amb el cinturó o el cable del telèfon. Per fugir de la tortura, el nen va pujar a un tren a la capital espanyola i va recórrer 100 quilòmetres fins a Àvila. Al revisor li va semblar estrany que estigués sol i va avisar a la policia en sospitar que podria haver-se perdut. 

Aquest dilluns, cap a dos quarts de set de la tarda, agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana van recollir el menor a l'estació de tren d'Àvila, visiblement desorientat, i el van portar amb ells a comissaria. Un cop en dependències policials, el noi va explicar que s'havia escapat de casa perquè els pares "l'agredien contínuament" a ell i a la seva germana gran. Davant aquest preocupant relat, la policia va fer gestions per posar-se en contacte amb els seus pares, els qui es van traslladar fins a Àvila per passar a buscar al nen. 

Van admetre les pallisses dient que era la seva manera d'educar 

Amb els adults també va arribar la germana del nen, amb qui els investigadors es van entrevistar. A les seves preguntes, la nena va contestar  de "forma espontània" explicant les mateixes agressions que va relatar el seu germà, a saber, que tots dos eren "colpejats freqüentment quan no es portaven bé". 

Els agents també van parlar amb els progenitors, i aquests no només no van negar que maltractaven els fills, sinó que van assegurar que era "la seva manera d'educar". Amb tot això, la policia espanyola va contactar amb la Fiscalia de Menors, que va decretar l'ingrés dels germans en un centre de menors d'Àvila, així com la detenció dels pares, acusats d'un delicte de maltractament habitual.