Els Mossos d'Esquadra investiguen un robatori en un bar de Barcelona amb un mètode que, asseguren, és el primer cop que l'han detectat a Catalunya: un desconegut va drogar la cambrera d'un bar per robar la caixa registradora. Els fets van passar la setmana passada, el dimecres 17 de març, i la cambrera del bar ja ha presentat una denúncia pels fets davant dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sants-Montjuïc.

Drogada per accedir a la caixa registradora

Segons recull la denúncia de la dona, la víctima, un home va accedir al bar on ella treballa, a la Zona Franca de Barcelona, i va demanar una consumició. Al cap de poca estona, i sempre segons la versió que dóna la dona, l'home va aproximar-se a on ella tenia una beguda que s'estava bevent i li va posar alguna substància.

Al cap de poca estona la dona va perdre el coneixement i l'home, que encara no ha pogut ser identificat, va aprofitar per accedir a la zona on hi havia la caixa registradora i es va emportar els diners.

Investigació dels Mossos d'Esquadra

Els agents de la Unitat d'Investigació (UI) de la comissaria de Sants-Montjuïc, d'on depèn la Zona Franca, han començat les investigacions per intentar aclarir què va passar i aclarir els fets. L'objectiu ara és identificar l'home que va entrar al bar i saber què va posar, suposadament, al got de la víctima.

Per la primera incògnita els Mossos estan repassant les imatges de les càmeres de seguretat de la zona i també els testimonis de les persones que hi havia al local. Per l'altra part de l'equació, s'estan esperant els resultats toxicològics que es van fer a la dona, quan va perdre el coneixement.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori contra la cambrera / ElCaso.cat

Els Mossos d'Esquadra van rebre la denúncia de la dona, la cambrera víctima, i estan analitzant tots els detalls del relat per aclarir els fets.

Primer cop que es detecta aquest modus operandi

Aquest modus operandi que s'ha dut a terme, presumptament, en aquest bar de la Zona Franca és el primer cop que es detecta per part dels Mossos d'Esquadra a Catalunya. Fonts de la policia han explicat que sí que s'han investigat casos de possible intoxicació amb substàncies estupefaents en delictes contra la llibertat sexual o en furts en espais de lleure, però mai contra responsables dels locals comercials o de restauració.

La informació detallada d'aquest robatori s'ha distribuït a les comissaries dels Mossos de la ciutat per si es poden aportar més casos o novetats sobre el robatori de la Zona Franca.