L’endemà d’una festa hi pot haver ressaca o restes de brutícia. I més davant de sales de gran afluència com la coneguda Razzmatazz de Barcelona. Aquest dijous els pares de l’Escola Auditori, situada davant d’aquesta sala de festes, van trobar pastilles de color rosa que, tot i que falta que es confirmi, sembla droga. Els pares han posat el crit al cel després que una nena d’aquest centre, de tres anys, trobés la pastilla a la vorera de davant de l’escola, davant també de Razzmatazz. 

La troballa, que per sort va quedar només en un desagradable episodi i la nena que va trobar la pastilla no va arribar a tastar, va encendre totes les alarmes. Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) asseguren que la nena va trobar més pastilles i les va portar a la seva mare. Però alerten: “Un altre nen se les hauria pogut posar a la boca i morir”. “És inadmissible”, constaten. El perill és evident i més, tal com denuncien també des de l’escola, que és un fet que es repeteix cada dijous i divendres -també el cap de setmana, tot i que no hi ha classe.

Razz002
Imatge de la pastilla, de color rosa, trobada davant de la Razzmatazz / AFA

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les pastilles, per confirmar que es tracta de droga, si bé, tot ho fa pensar, encara fent créixer més la por dels pares, per si es repeteix, ara que les sales d’oci nocturn han tornat a obrir a tot drap, després de l’aturada oblida daurant els anys per culpa del coronavirus. Tot fa pensar que davant de la sala, els clients, abans d’entrar, acaben d’escurar algun got de beguda comprada per la zona i, com sembla, per la troballa, fins i tot consumeixen aquest tipus de droga, en forma de pastilles d’èxtasi.

Més neteja davant de la sala Razzmatazz

La mateixa sala, després de ser coneixedors de la troballa per part d’aquesta nena de P3, s’ha posat en contacte amb la direcció de l’Escola Auditori per anunciar que intensificaran la neteja que fan davant de la seva façana, quan tanquen la nit. En la mateixa línia, el Consorci d’Educació de Barcelona, també instarà a l’Ajuntament de Barcelona a millorar la neteja d’aquesta zona els dies que Razzmatazz -i altres sales d’aquesta zona del Bogatell- estiguin en marxa per conviure, sense perills ni brutícia, oci i la canalla de l’escola.