La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert una investigació per la mort d'una dona, identificada amb les inicials B. A. M., de 42 anys i nacionalitat colombiana en un habitatge de Vecindario (Las Palmas de Gran Canària). La morta presentava cops al cap i l'abdomen després de quedar amb un home que va conèixer a través de les xarxes socials, segons el diari La Provincia. Els primers indicis apunten a una mort natural però els investigadors esperen els resultats de l'autòpsia després d'una mort amb possibles indicis violents.

Morta després de quedar per internet amb un home

La víctima havia quedat hores abans de la seva mort amb un home que havia conegut per les xarxes socials. Aquesta persona, que ha estat identificada i ja ha declarat davant de la Guàrdia Civil, va ser l'última en veure amb vida a la morta i la policia investiga la seva implicació, afegeix La Provincia.

Guàrdia Civil / Europa Press

Guàrdia Civil / Europa Press

El cos sense vida i nu de la dona va ser trobat per la seva filla, després que la progenitora no respongués a les seves trucades.

Quan els components de la Policia Judicial es van personar al número 9 del carrer Fataga van comprovar que la morta presentava ferides al cap i un hematoma a un costat. Per això es va activar el protocol per investigar una possible mort violenta.

Ara l'equip de Criminalística de la Comandància de Las Palmas estudia les circumstàncies de la mort per determinar si va ser derivada per una agressió o si es va produir per una parada cardíaca sobtada motivada per un vessament als intestins, conclou la mateixa font.

Morts després de caure d'un quart pis a Eivissa

Una parella de 26 i 22 anys ha mort aquesta matinada després de caure des d'un quart pis d'un hotel de Platja d'en Bossa. La parella havia discutit i s'estudia la possibilitat que el jove hagués empès la seva parella. Després s'hauria precipitat ell mateix. La Policia Nacional s'ha fet càrrec de les investigacions i no es descarta cap hipòtesi.