Una dona de 54 anys ha mort al Brasil després de menjar-se uns bombons de xocolata enverinats que li havien regalat en el dia del seu aniversari. El passat 20 de maig, un missatger li va portar el paquet de dolços a casa seva perquè algú suposadament li regalava per felicitar-la pel seu aniversari. Al paquet, però, no hi havia cap remitent i el repartidor no li va saber dir qui li enviava el paquet. Això va fer que des d'un primer moment la dona tingués un mal pressentiment i es negués a menjar-se la xocolata.

Aquestes sospites no eren imaginacions seves i el fet de no voler menjar-se els bombons estava ben fonamentat. Segons explica DailyMail, els dies anterior al seu aniversari, la dona havia rebut trucades intimidatòries per telèfon i missatges ben estranys. Tot i això, finalment va decidir menjar-se'ls després que el seu exmarit, quan presumptament la intentava tranquil·litzar pensant que no passaria res per menjar-los, li va fer creure que era ell qui li havia enviat.

El fill també havia tastat la xocolata

A la poca estona de menjar-se la xocolata, la dona es va començar a trobar malament, va posar els ulls en blanc i se li van engarrotar les extremitats, tal com ha explicat la seva germana. Ràpidament, la van intentar portar fins a un centre hospitalari, però ja no hi van arribar a temps i va morir en el camí. La família de la víctima està segura que els bombons estaven enverinats i algú la va matar. De fet, el fill de la dona havia arribat a tastar la xocolata abans que la seva mare i la va escopir immediatament perquè tenia molt mal sabor.

La policia del Brasil ha obert una investigació sobre els fets per saber si la dona va morir enverinada pels bombons i qui hi ha darrere d'aquest suposat regal mortal. Es va interrogar l'exmarit de la víctima, qui li havia dit que era ell qui li havia enviat, però va assegurar que tot era una broma perquè se'ls mengés i que no sabia qui els havia enviat realment. Els investigadors estan analitzant la xocolata per veure si contenia verí i és el culpable de la mort.