Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a la nit una dona acusada d'haver assassinat el seu pare de 94 anys al seu domicili de Calella, al Maresme. Segons les primeres informacions, la detinguda té diagnosticat un trastorn psiquiàtric, i estava rebent tractament en un centre. Al voltant de les deu de la nit, s'ha personat al pis de la víctima i, després d'una forta discussió, ha acabat posant fi a la vida del seu propi pare. A hores d'ara la investigació, assumida per la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord, continua en marxa per esclarir els detalls d'aquest nou parricidi a Catalunya. 

Investiguen la mort de l'ancià 

Pare i filla, tots dos de nacionalitat espanyola, s'han enredat en una forta discussió aquest divendres a la nit, per motius que encara no s'han aclarit. La dona, de mitjana edat, estava ingressada en un centre psiquiàtric a causa d'un trastorn diagnosticat des de fa temps, però tenia certa llibertat a l'hora d'abandonar el centre. Tot indica que aquest divendres la detinguda tenia permís per abandonar l'hospital, i s'ha dirigit a casa del seu pare, on ha acabat assassinant-lo, presumptament, donant-li diversos cops que han provocat a l'home d'edat avançada, ferides de molta gravetat. 

Cap a les deu de la nit, els serveis d'emergència rebien l'alerta, per part d'uns veïns, d'una forta discussió que se sentia des de l'interior d'un dels domicilis del municipi. En arribar les patrulles dels Mossos d'Esquadra, han trobat la dona encara al pis, i l'home de 94 anys estès en un toll de sang, inconscient. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han fet tot el possible per reanimar la víctima, sense èxit, i només han pogut declarar la seva mort in situ

Després de detenir la filla de la víctima, l'han traslladat a la comissaria de Pineda, on continua a l'espera de passar a disposició judicial, mentre els investigadors tracten d'esbrinar què ha passat exactament entre pare i filla perquè l'home acabés morint a mans de la detinguda.