Una dona ha donat llum aquest dimecres a la tarda en plena Gran Via de les Corts Catalanes després de posar-se de part al taxi i no arribar a l'hospital. 

Dona a llum a la Gran Via

Fonts de la Guàrdia Urbana expliquen que la dona va alertar des del taxi una patrulla de la policia barcelonina que estava a la cruïlla de la Gran Via amb el carrer Balmes. Ràpidament, va cridar-los l'atenció perquè el bebè, identificat com Mdjibran Hasan, estava naixent, segons TOT Barcelona. 

“Els agents van seure la dona en un banc i van sol·licitar immediatament una ambulància”, expliquen fonts del cos. Però la situació era límit i, en veure que l'ajut no arribava, els agents van decidir aturar una ambulància de l’empresa de transport sanitari Ambulàncies Domingo perquè portessin la dona de part a l’hospital. Els sanitaris van explorar-la i van concloure que no hi havia temps de traslladar-la al centre sanitari. 

No hi va haver temps de traslladar la dona a l'hospital

Quan la van posar en posició horitzontal el nadó estava gairebé fora i amb l’ajuda dels sanitaris i els agents la criatura va néixer sense cap problema", celebren.

Això sí, després del part, afortunadament exitós, una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la dona i el recén nascut a l’hospital.