On és la Francis? Aquest diumenge es compleixen quatre anys de la misteriosa desaparició d'aquesta dona a Hornachos (Badajoz), on se li va perdre completament el rastre. 

Desapareix la Francisca a Hornachos

Els fets van passar el 9 de maig del 2017 a Hornachos, un petit poble de Badajoz. Francisca Cadenas Márquez, que tenia 59 anys quan va desaparèixer, va ser vista per última vegada un dimarts a la nit: va sortir de casa seva per acomiadar una família amiga i la seva filla, a qui havia estat cuidant aquella tarda.

Se li va perdre el rastre quan tornava a casa

Després d'acomiadar-se, va reprendre el camí de tornada a casa seva, situada en un carrer tallat, però mai va arribar a entrar i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre.

La Francisca, coneguda com a Francis pels seus amics i familiars, és una dona que actualment té 63 anys, té el cabell ros, els ulls blaus i mesura aproximadament 1,70 metres d'altura.

Va desaparèixer cap a les 23:00

Va desaparèixer cap a les 23:00 i, quan se li va perdre el rastre anava vestida amb unes malles esportives fosques, una samarreta de màniga curta de color rosa i sabates de fer esport.

La Guàrdia Civil els dona esperances

Els veïns de la localitat es concentren aquest diumenge per a mostrar el seu suport a una família desesperada que, després de tant de temps, no veuen avanços en el cas, encara que la Guàrdia Civil que ho investiga els ha donat "esperances".

Francisca Desaparecida / Facebook

Francisca Cadenas Márquez és una dona que va desaparèixer fa quatre anys a Hornachos (Badajoz) / Facebook

La família ha revelat que en l'última reunió amb els investigadors se'ls "va donar tranquil·litat", però sense aportar-los "pistes de res, que és el dolent".

No tenen esperança en què es resolgui aviat

Confien en els investigadors, que "estan treballant", però la "incertesa" i la falta d'informació, també sobre el que va passar aquella nit, pesen cada dia més en una família que no aprecia aparença que el cas es resolgui aviat.

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre la Francisca, que es posi en contacte immediatament amb Emergències 112, ja que la col·laboració ciutadana és clau per localitzar desapareguts.