Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada, al voltant de les dues, una dona de nacionalitat peruana que ha atacat un agent dels Mossos amb un got trencat, fent-li una greu ferida al braç. La dona, segons ha pogut saber ElCaso.cat, ha quedat detinguda per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat, amenaces i lesions. L’agent ha resultat ferit greu i ha hagut de ser traslladat a la Mútua de Terrassa, però no es pateix per la seva vida.

Els fets han arrencat al voltant de les dues de la matinada d'aquest diumenge quan un menor de 12 anys ha trucat al telèfon d’emergències explicant que la seva mare, que anava completament borratxa, l’estava agredint.

L’infant s’ha pogut escapar de la mare i trucar a la policia, que han enviat al pis, a la carretera de Martorell de Terrassa, diverses dotacions policials. Segons han detallat altres veïns, que també han trucat al 112, l’enrenou era considerable, i també han assegurat que l’agressora estava molt borratxa i molt violenta amb el seu fill menor d’edat.

Ha atacat un agent dels Mossos amb un got trencat

En arribar, la dona s’ha mostrat molt violenta i quan els agents l’han volgut retenir, ha trencat un got de vidre i ha atacat als policies. Un dels agents ha resultat ferit, per un tall profund, al braç. Finalment, els Mossos, amb agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i agents de paisà, que han acudit a l’avís després de rebre l’alerta per l’emissora, han pogut detenir la dona.

Ha quedat arrestada pels delictes de lesions, amenaces i atemptat contra agents de l’autoritat. Els fets s’han posat en coneixement de la Fiscalia per si cal activar els recursos socials per protegir el nen de 12 anys. Alhora, de manera paral·lela, els Mossos també han obert una investigació per si la dona detinguda havia agredit també amb anterioritat al nen.