Una dona ha estat detinguda per ocasionar danys per valor de més de 700 euros en ruixar amb pintura el cotxe de la seva encarregada després de ser acomiadada del supermercat on treballava per un expedient disciplinari.

La detinguda, de 47 anys, havia estat acomiadada unes setmanes abans i, segons va denunciar l'encarregada, havia deixat una sèrie de notes al seu cotxe amenaçant-la de fer-li la vida impossible, així com plàtans podrits sobre el capó i el vidre del vehicle.

La mata es va mostrar indignada i va informar els agents de policia que la seva assegurança del cotxe no cobria els actes vandàlics. Feia diversos dies que era assetjada, encara que el culpable dels altres actes vandàlics contra el seu vehicle no havia estat identificat.

Durant les indagacions, els policies van visionar les imatges del pàrquing, en les quals van observar com una dona entrava, ruixava un pot amb pintura al vehicle de la víctima i després el deixava sobre el cotxe per posteriorment anar-se'n del lloc, reconeixent sense cap gènere de dubtes l'exempleada del supermercat.

L'exempleada havia estat acomiadada unes setmanes abans per un expedient disciplinari. L'arrestada, sense antecedents policials, ha estat posada en llibertat amb l'advertència de l'obligació de comparèixer davant de l'autoritat judicial quan sigui requerida.

Detenen un home per amenaçar una dona que assetjava a València

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) un home de 49 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus i detenció il·legal en grau de temptativa, després d'amenaçar una dona, amb la qual pel que sembla estava obsessionat, amb un ganivet per emportar-se-la amb ell.

Els fets van passar cap a les nou de la nit quan els agents van rebre la denúncia d'una dona, que va manifestar que un home que estava obsessionat amb ella, s'havia presentat al seu domicili esgrimint un ganivet que va treure de la màniga, i agafant-la de la jaqueta l'hi va amenaçar de mort si no se n'anava.

El fill de la dona es va interposar entre ambdós i va empènyer a l'home per evitar que li clavés el ganivet a la seva mare, moment en el qual el marit d'aquesta va dir que anava a cridar a la Policia i l'atacant va sortir corrents, segons un comunicat policial.

El presumpte culpable va ser trobat al seu domicili

Una patrulla es va dirigir a l'adreça del sospitós on el van localitzar, i aquest va manifestar que coneixia la víctima des d'abans de Nadal i que aquell dia s'havia presentat al seu domicili per què s'anaven a casar la setmana següent.

Pel que sembla, el detingut coneixia la família per complet, en ser compatriota seu, i va començar a enviar missatges fora de lloc al fill i al marit de la víctima mostrant una obsessió preocupant cap a la seva dona, per la qual cosa van tallar la relació amb aquesta persona. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.