Els carnets d'identitat són documents personals i intransferibles que serveixen a les autoritats per poder identificar-ne el portador.

El Document Nacional d'Identitat (DNI) espanyol, com la majoria de cartes d'identitat, porten dades concretes: el nom, els dos cognoms, la ciutat de naixement... i entre altres coses, una fotografia del subjecte i també la signatura.

La signatura del DNI, un penis

És aquest darrer element el que converteix un DNI en un dels més estranys d'Espanya. Un espanyol ha signat el seu document d'identitat amb el que algunes persones, moltes, hi veuen similitud amb un penis.

S'ha convertit en un dels més curiosos d'Espanya i ell mateix, tot i preservar la seva identitat, l'ha penjat en una pàgina de Facebook de culte als 'cipotes', una manera vulgar d'anomenar els penis: "Diversión con cipotes en paredes. DCCP."

DNI Penis

Imatge del DNI espanyol signat amb un penis com a protesta / Strambotic

Tal com es pot veure en aquesta imatge del DNI signat amb un penis, que ha publicat Strambotic, la rúbrica del titular del carnet d'identitat simula, tot i que de manera dissimulada, un penis.

Una protesta contra el sistema: "Mengeu-vos això"

Ell mateix, en una peculiar entrevista al mitjà citat, explica que fa uns quatre o cinc anys que va canviar la signatura del seu DNI després de diversos anys fent servir aquesta signatura en forma de penis en altres documents.

"La meva primera signatura era el típic gargot amb el meu nom i cognom. Quan vaig començar a signar els típics documents com contractes d'electricitat, telèfon o comptes bancaris vaig pensar que seria bona idea plasmar la meva opinió sobre tots aquests contractes obligatoris d'una manera directa i ràpida", assegura l'autor de la signatura-penis.

"Haig d'obrir un compte al banc? D'acord, però això és per vosaltres, amb afecte. Sense número de telèfon no puc obrir el compte? D'acord, mengeu-vos això. I així amb tot", insisteix a Strambotic. Idees clares, si senyor.