Com reaccionaries si estàs a casa teva i, des del balcó, veus que un operari d’una grua fa caure sense voler la teva motocicleta a terra? Segurament no pitjor que el protagonista d’aquesta història de Cornellà, al Baix Llobregat

Un tret i un cop al cap amb la culata de la pistola

El passat 5 de novembre Iker Jonatan M.C. estava a casa seva al carrer de la Miranda i va veure com li feien caure la seva motocicleta a terra i va baixar al carrer per enfrontar-se amb l’operari de la grua que havia colpejat el ciclomotor. L’home, de 20 anys i de nacionalitat portuguesa, es va encarar amb el gruista i el va apuntar amb una pistola i va arribar a disparar, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

L’arma, però, era d’aire comprimit, i la ferida de l’impacte no va ser greu. No content amb això, i entre insults i retrets, l’home va donar un cop al cap al gruista amb la culata de l’arma, fent-li una ferida amb hemorràgia. Després de l’atac el jove va entrar en un bloc del carrer, on se li va perdre la pista. 

Pistola 001

Imatge de la pistola que va fer servir per agredir el gruista / CME

Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà van aconseguir aclarir qui era el violent veí i van poder saber en quin pis vivia. Quan el van tenir localitzat van demanar autorització judicial per entrar a casa seva i detenir-lo. 

Una pistola i dos subfusells a casa

En l’assalt al pis on vivia, els policies van trobar la pistola d’aire comprimit Umarex que va fer servir per disparar i agredir a l’operari i també dos subfusells d’airsoft de la marca G&G, a més, també van localitzar una capsa amb diversos cartutxos d’aire comprimit.

Pistola 002

Imatge dels dos subfusells que van trobar els Mossos d'Esquadra a casa del detingut, a Cornellà / CME

Després de ser entregat al jutge, acusat d’un delicte de lesions, amenaces i desordres públics -per haver usat l’arma per fer por al gruista-, el magistrat de guàrdia va ordenar l’ingrés a presó del jove, de 20 anys i de nacionalitat portuguesa. No consta que el jove, que no ha aclarit per quin motiu tenia les armes a casa, tingués antecedents.

Un fugitiu de Quatre Camins apareix a Reus i intenta matar un veí

El mateix dia, però a Reus, els Mossos d'Esquadra van detenir un home gran, de nacionalitat espanyola, que va disparar contra uns veïns en una baralla. Els veïns es van tirar a sobre de l'home fins que va arribar la policia, i van descobrir que es tractava d'un delinqüent que feia sis anys que s'havia escapat de la presó de Quatre Camins. En l'escorcoll li van trobar tres pistoles de foc real i una escopeta.