La Policia Nacional ha detingut i interrogat als quatre joves que van agredir dimecres passat l'amo d'un bar a Gandia (València), després que els recriminés que se n'anaven sense pagar el compte de 60 euros. L'agressió va ser gravada per un veí i difosa a les xarxes socials.

Un 'simpa' acaba en pallissa a Gandia

Jorge Negrete, amo del local, va perseguir els joves. No tenia previst permetre que marxessin del seu bar sense abonar el compte de 60 euros que havien acumulat. Els joves van fer el conegut 'simpa', aka m'aixeco i me'n vaig sense pagar. L'hostaler els va perseguir fins a l'aparcament i els va advertir que paguessin. Lluny de recular, els joves s'hi van enfrontar i van acabar a cops. 

Es tracta de quatre joves de 29 a 21 anys, dos de nacionalitat espanyola, un romanès i un altre colombià, i han estat acusats d'un delicte de lesions després que es presentessin acompanyats del seu advocat a la comissaria de la Policia Nacional de Gandia. Els quatre han estat interrogats i després han quedat a llibertat amb càrrecs, informen fonts policials.

Tres dels detinguts van agredir l'amo de l'establiment de Gandia en ple carrer.

En el vídeo difós en xarxes socials s'aprecia com el denunciant va posar el seu cotxe platejat obstruint la sortida de l'aparcament de l'automòbil dels joves. L'enregistrament mostra com, davant de la impossibilitat de sortir del lloc, i mentre un dels nois intenta moure el vehicle de l'amo del local, tres dels joves intercanvien cops amb el denunciant, que, malgrat la seva situació de desavantatge i dels consells que criden veïns i vianants, insisteix en bloquejar-los la sortida.

Finalment els nois aconsegueixen maniobrar amb el seu cotxe i sortir del lloc, tot i que el propietari del bar encara els persegueix uns metres a bord del seu vehicle.

L'amo del bar va denunciar l'agressió davant de la policia. En declaracions al programa Al Día, de Cuatro, Jorge va assegurar que els nombrosos cops de puny que va rebre li han causat mals d'esquena i un traumatisme cranoencefàlic.

Sis joves arrestats per una nova pallissa homòfoba a Jaén

Agents de la Policia Nacional han detingut a Jaén sis joves com a presumptes autors d'agredir física i verbal un home, fins i tot orinant sobre ell, tot per la seva condició sexual.

Detingut / Europa Press

Detingut / Europa Press

Els investigadors van obtenir diferents testimonis i nombroses proves per identificar i detenir els autors, que han estat presentats davant de l'autoritat judicial que va decretar una ordre d'allunyament emparant la víctima.