La policia ha detingut a Màlaga un home, de 44 anys, i una dona, de 31, per gravar imatges íntimes amb càmeres ocultes als lavabos de dones de nombrosos establiments públics de la província. En total els agents han incautat 71.080 vídeos als banys, a més d'altres 1.187 d'índole sexual.

Detinguts per gravar vídeos als lavabos públics de Màlaga

La investigació es va iniciar el passat dia 17 de gener després que la gerent d'un centre comercial de Màlaga informés agents de la Policia Nacional sobre la localització d'uns estranys dispositius instal·lats als banys de dones, desconeixent l'origen dels mateixos.

Les indagacions van portar, passats uns dies, a la troballa d'uns sistemes d'enregistrament d'imatges, compostos per detector de moviment, bateria d'alimentació i targeta micro SD, a l'interior de cinc dels presumptes ambientadors.

Cambres ocultes / Policia Nacional

Cambres ocultes / Policia Nacional

Per trobar els macabres i sofisticats pervertits els agents van observar la indumentària de la dona que instal·lava el sistema a l'interior del lavabo, a l'inici de l'enregistrament. A partir d'aquest moment, i després d'àrdues gestions, es va identificar la sospitosa, que aprofitava la seva condició de dona per accedir, sense aixecar sospites, als banys femenins. Igualment, la Policia va aconseguir identificar un home que acompanyava a l'anterior als seus desplaçaments, donant-li cobertura.

Tiet i neboda per una causa

En el moment de la detenció, a l'home, que va resultar ser tiet de la noia investigada, se li va intervenir un dispositiu d'ocultació, com els que van trobar als banys, i diversos materials per a la seva instal·lació.

Així mateix, en els registres efectuats als domicilis d'ambdós investigats s'han localitzat 71.080 vídeos de dones en banys públics. Els arxius d'imatges estarien classificats per categories, d'acord amb les característiques físiques de les víctimes.

Policia Nacional / Europa Press

Els acusats són tiet i neboda / Europa Press

Entre altres efectes, s'han trobat 84 dispositius d'ocultació de sistemes d'enregistrament, 27 càmeres amb sensor de moviment i 21 bateries.

Vídeos d'índole sexual

Així mateix, durant el registre es van localitzar 1.187 vídeos en els quals s'observa el detingut mantenint relacions sexuals amb diverses dones, desconeixent-se, fins ara, si es van gravar amb l'autorització de les mateixes. Entre la nombrosa documentació gràfica intervinguda figuren, també, 120 vídeos de pornografia infantil i 2.300 fotografies de menors.

Segons les diligències practicades l'home detingut es dedicaria a emmagatzemar milers de vídeos de dones i menors, amb la intenció de publicar-los en una pàgina d'Internet i obtenir beneficis econòmics.

La policia contínua amb les gestions pendents de la identificació i localització de les possibles víctimes i no es descarta la implicació d'altres persones en l'entramat.