Agents de la Policia Local de Vigo han detingut per un delicte de violència de gènere un home de 62 anys que suposadament es va abalançar sobre la seva esposa, de la qual està en procés de divorci, i li va mossegar al dit índex de la mà dreta.

Detingut per atacar la seva esposa durant el divorci

Segons ha informat la Policia Local, els fets van ocórrer cap a les 23,45 hores d'aquest dimarts, quan un particular va alertar d'un possible episodi de violència de gènere al carrer Naia.

Un vegada al lloc un home va manifestar als agents que minuts abans havia estat agredit per un individu que acompanya la seva dona, de la que es troba en tràmits de divorci. L'home estava plorant i els agents van comprovar que tenia la camisa trencada, si bé no presentava lesions.

Els efectius van acudir aleshores al domicili de la seva esposa, qui es trobava plorant i nerviosa, retala Europa Press. La dona va indicar que poc abans havia arribat a casa seva acompanyada d'una altra persona i, en un moment donat, va ser abordada pel seu encara marit, que va iniciar una discussió i es va abalançar sobre ella "amb intenció d'agredir-la".

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

Ella va alçar els braços per defensar-se i ell va mossegar-li el dit índex de la mà dreta.

Agressions reincidents

La dona també va assegurar que no era la primera vegada que es produïa un episodi d'agressió, per la qual cosa va decidir iniciar els tràmits de divorci.

Per tots aquests fets, els agents van procedir a la detenció del marit, natural de Mos i d'inicials L. D. R., com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.