Un netejador que netejava massa. La Policia Nacional ha detingut a Jorge M.M., un home de 41 anys de nacionalitat espanyola que va aprofitar que treballava a l'empresa que es dedicava a la neteja de la comissaria de València per robar diners i droga del magatzem, tal com ha avançat Las Provincias.

L'han pogut enxampar després d'haver desaparegut diverses quantitats de diners, droga i també les actes policials que es fan per confiscar la droga gràcies a una càmera oculta que van posar enfocant a la taquilla on es guardava el material i que el netejador "netejava".

Segons detalla el mateix diari, els robatoris de droga es van produir diversos dies dels mesos d'abril i de maig a la comissaria de la Policia Nacional del districte Centre de la capital del País Valencià. Segons les informacions policials, van desparèixer durant aquest temps gairebé 50 bosses amb petites quantitats de marihuana.

Forçava el cadenat de la taquilla per robar la marihuana

Alguna cosa passava i els agents tenien clar que les persones funcionaries que tenien accés a la taquilla no eren responsable dels robatoris i van iniciar una investigació que va apuntar directament a aquest home.

Marihuana Tarragona

Imatge d'arxiu d'una plantació de marihuana / ElCaso.cat

Aprofitava quan no hi havia ningú per forçar el cadenat que tancava la taquilla i s'emportava les bosses de marihuana. Quan va quedar detingut va acceptar el robatori i va confessar que era per consum propi, segons detallen fonts judicials.

Robava la droga per "consum propi"

El registre habitual de les drogues, que es guarden a les comissaries a l'espera que siguin reclamades per l'autoritat judicial o que es demani que siguin destruïdes, va propiciar detectar que faltaven algunes de les bosses amb la marihuana que els agents havien confiscat al carrer. No es tractava de grans quantitats de marihuana, però la detenció, el mal de cap i quedar-se sense feina no li traurà ningú a aquest home de 41 anys que "netejava" massa.