Nova agressió sexual a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a Barberà de la Conca, a la Conca de Barberà, un noi de 18 anys per un presumpte delicte d'agressió sexual. Segons ha pogut saber ElCaso.cat la víctima és una dona d'entre 80 i 85 anys que va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra de Montblanc.

Segons el relat al qual ha tingut accés aquest mitjà, l'atac es va produir la matinada de divendres a dissabte, ja 5 de juny, al voltant de les dues de la nit en una casa de Barberà de la Conca, un poble que no arriba a 500 habitants, al nord de la capital, Montblanc, i frontera amb la comarca veïna, l'Alt Camp.

La víctima és una dona d'entre 80 i 85 anys

La víctima, una dona d'entre 80 i 85 anys, va presentar denúncia i al cap de dues hores els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Montblanc van detenir el presumpte autor dels fets. Es tracta, segons ha pogut saber ElCaso.cat, d'un noi major d'edat de nacionalitat tunisiana.

L'agressió sexual es va produir, presumptament, en una casa, però no s'han conegut més detalls de com va transcórrer. Es desconeix a hores d'ara si el jove vivia a la casa amb la dona o si hi va entrar.

En un primer moment, quan va ser detingut, el jove va assegurar que era menor d'edat, i així constava en els seus documents. Tot i això, segons han explicat fonts policials, s'ha pogut concretar finalment que és una persona que ja ha complert la majoria d'edat. Oficialment no s'ha pogut aclarir, però, la seva edat, tot i que sembla que té 18 anys.

Detingut per agressió sexual

Els agents de la Unitat d'Investigació (UI) de Valls, d'on penja la comissaria de Montblanc, imputen al jove detingut un presumpte delicte d'agressió sexual. Per tal de protegir la víctima, la policia catalana no ha volgut donar més detalls d'aquesta nova agressió sexual registrada a Catalunya.

Està previst que el jove, de qui no consten antecedents per delictes greus, sigui entregat al jutge de guàrdia aquest dilluns a primera hora. Serà el magistrat qui decideixi si ingressa a presó o queda en llibertat amb càrrecs a l'espera del judici.