La Policia Nacional deté un infermer acusat de gravar centenars de vídeos de dones nues quan se sotmetien a un examen mèdic que ell practicava als campus que la Universitat Carlos III de Madrid.

Detenen un infermer per gravar les pacients

La detenció de l'home va tenir lloc al juliol, quan la seva xicota aleshores va trobar els vídeos a l'ordinador de l'acusat i va denunciar els fets a la policia. Després de la denúncia, aquest infermer va quedar detingut per un delicte contra la intimitat.

Universitat Carlos III, campus de Leganés / Wikimedia

Universitat Carlos III, campus de Leganés / Wikimedia

L'arrestat, segons la informació a què ha accedit el mitjà elDiario.es, aprofitava la seva posició com a sanitari en uns reconeixements mèdics oferts per la Universitat Carlos III a tots els professors, investigadors i administratius a començaments de cada any als seus campus de les localitats madrilenyes de Getafe i Leganés.

Al campus de la Universitat Carles III de Madrid

En aquestes revisions, per a les quals la universitat presta una sala de cada campus, se'ls fa als voluntaris fer-se electrocardiogrames o anàlisi de sang. Després poden acudir a una altra cita amb un metge que els realitza una altra sèrie de proves.

Aquest infermer, segons les primeres investigacions, hauria participat en més d'un d'aquests reconeixements mèdics anuals.

Investigat per un delicte contra la intimitat

La seva funció era examinar aquestes persones, i va decidir gravar les parts íntimes de les dones que van passar per la seva consulta en aquests reconeixements.

I això és el que van trobar els agents d'investigació de la Policia Nacional en el registre del seu ordinador, en el qual hi havia uns dos-cents vídeos de dones despullant-se abans de la revisió.

Video Pornografia

Agent revisant arxius sexuals / Policia Nacional

Per això, i segons han revelat fonts policials al mateix mitjà citat, està sent investigat per un delicte contra la intimitat. S'encarrega de les indagacions el grup de Policia Judicial de la comissaria d'Aranjuez, que intenta localitzar les víctimes per oferir-los que denunciïn i prendre'ls declaració.

Presó provisional per als violadors d'una de menor a Lleida

Avui també s'ha fet públic l'ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per als quatre detinguts a Rosselló, a la comarca del Segrià, acusats d'haver-ne agredit sexualment una menor de 16 anys discapacitada.

Segons les informacions policials, els quatre detinguts han passat a disposició judicial aquest matí, acusats d'un delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys. Un d'ells va violar la noia, aprofitant-se que era menor i discapacitada, i els altres tres el van veure i no van fer res per evitar-ho.

Després de la denúncia de la família, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que va acabar amb la detenció dels quatre homes en dues fases.