Nou crim masclista a Pozuelo de Alarcón, municipi de Madrid. Un home ha estat detingut a Pozuelo de Alarcón (Madrid) per presumptament haver matat la seva parella aquesta matinada.

La víctima tenia 76 anys i tenia un fort cop al cap. Un veí ha trobat la víctima al carrer, davant del seu portal. Quan el presumpte agressor ha estat detingut, portava tota la roba tacada de sang.

La dona estava inconscient al carrer i amb un cop al cap

En veure la dona a terra, un veí ha trucat immediatament al 112. Deia que una dona estava inconscient al carrer i que havia estat atacada. Quan han arribat els dispositius del Summa 112, la dona ja es trobava morta. Només han pogut confirmar la seva mort.

El cos de la dona estava situat al carrer davant d’un xalet on vivia amb la seva parella. L’equip d’emergències ha detectat un fort cop al cap de la víctima. Tenia signes de violència i sagnava de forma abundant.

 

La parella portava la roba tacada de sang

Tot sembla indicar que la dona va tenir una discussió amb la seva parella dins de la seva llar. Després, va intentar fugir corrents pel carrer. Però no ho va aconseguir, perquè el seu marit va arribar on ella estava per donar-li un cop al cap. L'objecte utilitzat probablement ha estat un gerro i va provocar una ferida que sagnava abundantment.

La Policia Nacional ha detingut la parella de la dona com a presumpte assassí, que portava tota la roba tacada de sang. La família de la parella va rebre ajuda psicològica. Els fills de la parella van ser tractats pels psicòlegs dels dispositius del Summa 112 al mateix lloc del crim.

Des de 2003 hi ha hagut 1.104 víctimes per violència masclista

Si es confirma aquest crim masclista, aquesta seria la vint-i-sisena víctima en aquest any, segons la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere. Des de 2003, són 1.104 víctimes per violència de gènere en total.

Crim masclista a Sabadell

Aquesta matinada un home de Sabadell s'ha entregat a comissaria per haver matat la seva parella. Amb el seu advocat ha explicat que va assassinar la seva parella i que l'havia amagat.Els Mossos d'Esquadra han accedit al pis de la Rambla, al centre de Sabadell i han trobat el cos de la dona amagat a un bagul aquesta nit.

El cos de la dona presentava ferides d'arma blanca i ja havia iniciat la seva descomposició. La policia creu que el crim es va cometre fa tres o quatre dies. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió policial Metro Nord és qui s'encarrega d'investigar aquest crim. Si s'arriba a corroborar, aquesta seria la sisena víctima masclista a Catalunya