Un home de 20 anys ha estat detingut per la Policia Nacional acusat d'apunyalar tres vegades una veïna amb la qual, temps enrere, va tenir problemes i amb la que té pendent un judici. Ha ocorregut a Màlaga.

Apunyala diverses vecesa la seva veïna

L'agressió va tenir lloc la matinada de dijous passat, a la porta de l'habitatge de l'agredida.

La víctima, que havia quedat amb una amiga, sortia del seu portal quan va ser atacada per l'investigat, que li va assestar tres punyalades, una al braç dret i dos a l'espatlla esquerra, fugint immediatament del lloc.

Home amb ganivet / Pixabay

Home amb ganivet / Pixabay

La víctima, que va acudir|anar a la Comissaria de Districte Nord per demanar auxili.

Els agents la van assistir i van sol·licitar la presència d'una ambulància que la va traslladar fins a un hospital on va ser atesa de les lesions que presentava.

Després de diverses batudes efectuades per la policia per la zona, el presumpte autor de l'agressió, de nacionalitat nigeriana, va ser localitzat al seu domicili hores més tard d'ocórrer l'apunyalament.

Segons les indagacions, l'agressor hauria actuat així motivat per un judici que té pendent amb la víctima per unes desavinences anteriors.

Crua convivència: historial d'atacs entre veïns

El 2017, a Pontevedra, un home va matar el seu veí amb un tallagespa. El relat del fiscal explica que l'homicida es trobava tallant herbes amb una desbrossadora, quan van sortir del seu domicili José Carlos i la seva filla -els seus veïns-. Ambdós ja van estar implicats en diversos procediments judicials com a conseqüència de les mútues agressions. Va ser llavors quan l'homicida se'ls va apropar i els va passar la màquina per la cara fins a tallar-li el nas al pare. Després va dirigir la desbrossadora cap a la jove i li va amputar un dit i li va provocar múltiples ferides. José Carlos, ferit, va intentar fugir, però l'acusat va sortir darrere seu i va continuar atacant-lo fins a la mort. La filla del mort va sobreviure.

L'octubre de l'any passat, un home va matar el seu veí durant una brutal baralla. Els fets van ocórrer a Palomero, un petit poble de Càceres. Durant una discussió, l'homicida va empunyar una motoserra i va matar el seu veí, que va morir a l'hospital.

El mes de juny passat, un home va disparar a un altre a la cara amb una pistola elèctrica mentre discutien per un excrement de gos. Va ocórrer a Betanzos (A Coruña).