Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 45 anys i nacionalitat espanyola, Aitor A.R., acusat de diversos delictes de robatori amb força per haver accedit a casa d’uns veïns per robar roba interior femenina i emportar-se-la a casa seva, a Almacelles, al Segrià. La policia catalana investiga els fets per poder aclarir en quines cases més va poder entrar. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, a la casa dels veïns, on va ser detectat per una càmera de seguretat, hi va entrar en diverses ocasions, emportant-se roba d’una dona i de la seva filla

Aitor A.R., que ja tenia un antecedent per un delicte de coaccions, va ser enxampat per les imatges de les càmeres de seguretat, un dia que la família estava de vacances. Ja havien detectat altres cops, que faltava roba, però tot i que els estranyava, no havien lligat caps. Tenien una càmera de seguretat i les imatges mai havien ensenyat res, però en van col·locar una segona, amagada, i va ser aquesta la que va enxampar l’home, el veí, entrant d’amagat a la casa i emportant-se roba íntima de les dues dones.

Troben més roba interior en l'escorcoll

Quan van posar les imatges a disposició dels Mossos d’Esquadra, agents de la comissaria de Lleida van iniciar una investigació que va acabar amb la detenció de l’home i l’ordre judicial per escorcollar casa seva. A comissaria no va voler declarar i va ser durant l’escorcoll, al pis on vivia sol, que va explicar algunes de les coses que havia fet. Ara caldrà veure si aquesta declaració espontània del fetitxista de la roba interior aliena pot servir de cara a la celebració del judici. 

En l’entrada al pis es van poder recuperar un gran nombre de peces de roba, entre calces, sostenidors, tangues i també sabates de taló. Els Mossos també han confiscat diversos escrits i material informàtic que van trobar al pis per tal de poder ser analitzats i poder saber si l’home havia accedit a altres cases, ja que part del material trobat no és propietat dels veïns que el van enxampar. És més, segons consta a l’atestat policial, a la casa on va entrar el detingut es van trobar peces de roba que no eren d’ells; creuen que quan entrava n’agafava algunes i en deixava d’altres. La causa està oberta per un delicte de robatori amb força a l’espera que avancin les investigacions i es pugui aclarir si es poden imputar més delictes a Aitor A.R.

Ordre d'allunyament

L’home, després de l’escorcoll, va ser entregat al jutge de guàrdia, que el va deixar en llibertat amb càrrecs. Sí que s’ha dictat una ordre d’allunyament i no podrà tornar a viure on vivia, ja que queda dintre del rang d’allunyament de la família. L’home, segons ha pogut saber ElCaso.cat, treballa com a funcionari de presons, és nascut a Lleida, tot i que ara visqui a Almacelles i ja havia estat detingut per un delicte de coaccions.