La Policia Nacional ha detingut a la capital malaguenya un home de 30 anys i nacionalitat alemanya com a presumpte autor de l'homicidi ocorregut dilluns a la matinada a Marbella. La víctima, identificada com a Chema -Jose María-, conegut popularment com a JM Ares, de 40 anys, va rebre un tret al coll en una festa il·legal celebrada a la urbanització de luxe Guadalmina de Marbella.

Mor un DJ d'un tret a Marbella

Els fets van ocórrer cap a les 3:00 hores de la matinada. Per causes que encara s'investiguen es van produir tres trets en una habitació de la residència on se celebrava la festa. Aparentment, un d'aquests trets va travessar la paret i va impactar al coll de Chema, que va morir.

Els assistents de la festa no van avisar la policia en una bona estona. Quan van arribar els agents van certificar la mort del DJ, van clausurar la festa il·legal en la urbanització de luxe i van iniciar una investigació per localitzar els responsables de l'incident.

Detenció durant la fugida

Després de les gestions practicades els agents van aconseguir detenir el presumpte autor dels trets, a qui a més, se li imputen els delictes d'omissió del deure de socors i tinença il·lícita d'armes. Una segona persona ha resultat arrestada per un presumpte delicte d'encobriment, un home de 28 anys i nacionalitat alemanya.

DJ / Pixabay

DJ / Pixabay

La policia els ha detingut a Màlaga moments abans que ambdós intentessin fugir del país.