La Policia Local de Torredembarra (Tarragona) ha detingut un home de 33 anys per haver abusat sexualment d'una noia a la platja de la Paella de Torredembarra. A més, en el moment de l'arrest, intimidava dues noies més.

Abús sexual a Torredembarra

La víctima dels abusos sexuals va alertar la Policia Local i els va proporcionar una foto de l'autor que havia fet un testimoni, segons informa el consistori.

Dues amigues prenien el sol ahir a la tarda a la platja de la Paella quan el detingut, "de forma estranya i sigil·losa", segons la denúncia, es va apropar a elles i va fer tocaments a una.

Manilles|Esposes / Mossos d'Esquadra

Manilles / Mossos d'Esquadra

Les dues van acudir a la recerca de l'ajuda dels socorristes i l'home va fugir en direcció al Barri Marítim mentre la Policia Local venia ja de camí.

Gràcies a la fotografia, els agents van identificar l'home a l'esmentat barri mentre estava intimidant dues noies més.

La Policia Local el va detenir i el va traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'El Vendrell, relata Efe. Al detingut no li consten antecedents i està pendent de passar a disposició judicial.

Detinguda una noia de 19 anys a Valls per una agressió sexual

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Valls (Tarragona) una noia de 19 anys, de nacionalitat espanyola, acusada d'una agressió sexual a una altra noia al portal de casa de la víctima. Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat, es van registrar en l'entrada d'un bloc de pisos del carrer d'Indústria al voltant de dos quarts de nou de la tarda del passat 1 de juliol.

Segons consta en la denúncia, l'arrestada va immobilitzar físicament la víctima després d'haver entrat juntes al portal del pis on resideix la víctima. Les diligències dels Mossos relaten que, segons la víctima, la noia no la va deixar marxar i després la va agredir sexualment penetrant-la amb els dits.

Els Mossos van identificar i van detenir l'agressora a casa seva el passat 6 de juliol.