Els Mossos d'Esquadra han detingut a Valls (Alt Camp) una noia de 19 anys, de nacionalitat espanyola, acusada d'una agressió sexual a una altra noia al portal de casa de la víctima. Els fets, segons ha pogut saber ElCaso.cat, es van registrar a l'entrada d'un bloc de pisos del carrer d'Indústria al voltant de dos quarts de nou del vespre del passat 1 de juliol.

Va immobilitzar la noia al portal de casa seva

Segons consta a la denúncia, l'arrestada va immobilitzar físicament a la víctima després d'haver entrat, juntes, al portal del pis on resideix la víctima. La noia agredida és d'edat semblant a la presumpta agressora, major d'edat. Les diligències dels Mossos relaten que, segons la víctima, la noia no la va deixar marxar i després la va agredir sexualment penetrant-la amb els dits.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la víctima va presentar denúncia davant dels Mossos explicant què havia passat i també donant detalls de la noia, amb qui es coneixia, tot i que la relació al portal no va ser consentida. Tenint en compte que la noia va ser immobilitzada, la policia catalana considera que es tracta d'una agressió sexual.

Detinguda i en llibertat

Després de poder identificar l'agressora, els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Valls la van localitzar i la van detenir a casa seva el dia 6 de juliol, aquest dimarts, al voltant de les onze del matí.

Després de ser posada a disposició del jutge de guàrdia de Valls aquell mateix dia, va quedar en llibertat amb càrrecs. La causa contra la noia, de 19 anys i de nacionalitat espanyola, segueix oberta per agressió sexual i s'haurà de presentar davant del jutge quan sigui citada.

Agressió sexual i robatori a Barberà de la Conca

La Unitat d'Investigació que ha resolt i ha detingut l'autora d'aquesta agressió sexual d'una noia a una altra noia a Valls també va ser l'encarregada d'identificar i detenir un jove de 18 anys que a inici de mes de juny va assaltar una àvia a casa seva a Barberà de la Conca, a la Conca de Barberà.

El jove, de nacionalitat tunisiana i amb antecedents a mig Europa, va entrar a casa de la dona, de 86 anys i la va violar, tal com va avançar ElCaso.cat.

Però no només la va agredir sexualment, el jove també es va emportar objectes de casa de la dona. Amb la denúncia de la dona, amb un delicat estat de salut, i la ràpida intervenció dels Mossos de les comissaries de Valls i de Montblanc, es va poder detenir Ala N., que va ser enviat a la presó de Mas d'Enric.