Detenen Oriana Marzoli i Eduard Gallego per una brutal agressió a casa d'ella. Els fets han passat al domicili situat al carrer Pedro Texeira de Madrid i ha estat la mare d'ella qui ha alertat dels fets a Emergències, ja que els presumptes autors dels fets han començat a discutir i la conversa s'ha anat escalfant fins al punt que s'han agredit mútuament

Actualment, estan arrestats a la comissaria del barri de Tetuan de Madrid a l'espera de passar a disposició judicial, on molt probablement es dictaminarà la llibertat amb càrrecs per tots dos. De moment, es desconeix quin ha estat el desencadenant de la baralla i s'està investigant.

Oriana Marzoli i Eduardo Gallego, detinguts per apallissar-se mútuament

Quan van arribar al lloc dels fets van poder comprovar que s'estaven agredint i que les versions dels fets que donaven els presumptes autors dels fets eren molt contradictòries. Per aquest mateix motiu, han quedat detinguts com a presumptes autors de dos delictes: Gallego per violència de gènere i Marzoli per violència domèstica.

Oriana Marzoli / Instagram orianagonzalezmarzoli

Oriana Marzoli està detinguda a la comissaria del barri de Tetuan de Madrid per haver agredit la seva exparella. Ell també està detingut pel mateix motiu / Instagram orianagonzalezmarzoli

Han necessitat assistència mèdica: crisi d'ansietat i contusions

Aquest diumenge al matí, els sanitaris del Samur els han hagut d'atendre, ja que l'Oriana estava patint una crisi d'ansietat i l'Eduardo tenia algunes contusions fruit de l'agressió. En un principi, tothom pensava que el presumpte agressor era l'Iván González, que va ser un participant del mític programa Mujeres y Hombres y Viceversa, amb qui l'Oriana havia estat sortint temps enrere.

No obstant això, finalment, s'ha descobert que un dels detinguts és Eduardo Gallego, una altra exparella de Marzoli. Es tracta d'un multimilionari amb qui havia estat sortint temps enrere.

 "No tenim gaire bona relació, però li tinc estima i estic preocupat"

De fet, l'extronista ha mostrat la seva preocupació públicament: "No tenim gaire bona relació, però li tinc estima i estic preocupat pel que li pugui passar. Tenen una relació bastant estranya, sempre estan discutint i tenint embolics", explica amoïnat l'Iván.

Actualment, continuen detinguts a l'espera de passar a disposició judicial. De moment, es desconeixen les causes per les quals s'ha iniciat la brutal agressió. La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.