Nou robatori amb violència a Barcelona: detenen dos lladres armats que intentaven fugir en moto després d'intentar atracar un estanc, però han perdut el control del vehicle i han caigut a terra.

Robatori amb violència a Nou Barris

Els fets van passar el divendres en un estanc de Nou Barris: un dels atracadors va entrar a l'establiment amb una pistola, però no va aconseguir el motí i va fugir amb el seu còmplice, un home que conduïa una motocicleta robada, segons informa TOT Barcelona.

Una moto conduïda per un altre lladre còmplice

Una patrulla de la Guàrdia Urbana el va detenir divendres a la tarda com a presumptes lladres d'un comerç de Barcelona. Els agents van observar com un dels individus sortia de l'establiment i pujava a una moto conduïda per un còmplice que l'esperava per fugir.

Acusats de robatori amb violència i intimidació

Al mateix temps una persona va sortir del comerç cridant "lladre". Poc després el motorista va perdre el control del vehicle de les rodes i es va estavellar. Aleshores, els dos individus van seguir la fuga a peu. Poc després els agents els van interceptar, els van comissar les armes i els van detenir. Se'ls acusa de robatori amb violència i intimidació, conducció temerària i furt de motocicleta.

Atraco Nou Barris / Twitter SapolSindicat

Dos lladres detinguts per intentar atracar un estanc de Barcelona amb una pistola/ Twitter SapolSindicat

Onada de robatoris a Barcelona

Malauradament, no és la primera vegada que hi ha un robatori a Barcelona i aquest tipus de delictes s'han convertit en el pa de cada dia a la capital catalana. De fet, els Mossos d'Esquadra també estan investigant una onada de robatoris de material fotogràfic professional a Barcelona, ja que en les darreres setmanes, han estat molts els fotògrafs als qui han robat les càmeres i altres objectes necessaris per treballar.