Enxampen un home que ha robat la bossa de mà a una dona en una àrea de servei de l'AP-7: al seu interior hi havia joies valorades en 400.000 euros.

Roba joies valorades en 400.000 euros

Els Mossos d'Esquadra detenen un home per, presumptament, haver protagonitzat un assalt en una àrea de servei de l'autopista AP-7 i robar la bossa de mà a una dona: al seu interior hi havia joies valorades en 400.000 euros.

Detención policial / Pixabay

Detenen un home per robar la bossa de mà a una dona en una àrea de servei a l'AP-7: tenia joies valorades en 400.000 euros / Pixabay

Es tracta d'un home que té 88 antecedents policials per fets similars i que viu en un hotel de Barcelona pagat per altres persones per dificultar la seva detenció, segons expliquen els Mossos d'Esquadra al seu compte de Twitter.

Assalt en una àrea de servei de l'AP-7

El detingut, juntament amb dos homes més, assaltava els turistes als aeroports de Barcelona, Madrid i a les àrees de servei de l'autopista AP-7 i, després de diversos robatoris, per fi l'han aconseguit detenir.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. A més, no descarten fer noves detencions.

Més de 80 antecedents policials

Malauradament, els robatoris de lladres multireincidents són un fenomen habitual i, de fet, fa uns mesos van detenir quatre lladres a Barcelona que acumulaven més de 80 antecedents policials per robatoris.