La Policia de França està investigant la desaparició de quatre dones en diferents punts del país i no descarta que, darrere d'elles, es trobi un assassí en sèrie. Totes les víctimes han desaparegut durant els últims tres mesos mentre es trobaven a les seves cases o quan sortien a córrer i la policia està investigant "totes les hipòtesis possibles".

Alerta per assassí en sèrie a França

Pel que sembla, la primera desaparició va ocórrer la nit del passat 15 de desembre de 2020 i l'última va succeir el 21 de febrer de 2021. Les quatre dones de les quals no se sap res tenen entre 33 i 42 anys.

Delphine Jubillar, de 33 anys, de Cagnac-les-Mines, al sud de França, està desapareguda des de la nit del 15 al 16 de desembre. La jove s'estava separant del seu marit i al principi aquest va ser el principal sospitós. Els investigadors han pogut conèixer que Delphine utilitzava una aplicació de cites per conèixer gent nova.

Delphine Jubillar / Newsflash

Delphine Jubillar / Newsflash

Aurelie Vaquier, de 38 anys, va desaparèixer el 28 de gener a la localitat de Bedarieux, a la costa sud de França. Al cap de pocs dies de perdre's el seu rastre, la dona es va posar en contacte amb la seva parella a través de les xarxes socials i li va assegurar que es trobava en bon estat. A partir d'aquest missatge no es va saber res més d'Aurelie.

Aurelie Vaquier / Newsflash

Aurelie Vaquier / Newsflash

Magali Blandin, professora de 42 anys i mare de quatre fills, va desaparèixer el 10 de febrer a la localitat de Montfort-sud-Meu, a la regió nord-oest de Bretanya. Al principi, els investigadors van sospitar que la professora es podria haver suïcidat. Tanmateix, els agents estan investigant el cas en connexió amb les altres tres desaparicions.

Magali Blandin / Newsflash

Magali Blandin / Newsflash

I Anne-Frederic Obszynski, professora de 41 anys, va desaparèixer després de sortir a córrer el 21 de febrer a la localitat de Mery-sud-Oise dans le Val-d'Oise, als afores de la capital francesa, París.

Anne-Frederic Obszynski / Newsflash

Anne-Frederic Obszynski / Newsflash

Els investigadors busquen connexions entre els casos

El portaveu del servei central d'intel·ligència criminal francès ha declarat que "és cert que ens enfrontem a un fenomen en sèrie". Per això els investigadors analitzen cas per cas provant de trobar quin és el parador de les desaparegudes i a fi d'establir connexions entre les quatre desaparicions.