Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona sis joves per ser presumptes culpables d'una violació grupal la matinada del passat divendres a la zona de la platja de la Barceloneta, segons informa El Periódico. Un dels detinguts està acusat d'agressió sexual i la resta d'abús sexual. Els agents de la policia catalana van dur a terme una investigació després de la denúncia que va interposar la jove, que va ingressar a l'Hospital Clínic de Barcelona amb una intoxicació etílica. El grup de joves també hauria pogut sedar-la amb alguna droga, segons ha assegurat la denunciant.

La jove va sortir de festa la nit del dijous, però no va tornar a casa. Els seus pares, preocupats, van denunciar la seva desaparició. L'endemà, la víctima va ingressar al Clínic amb una intoxicació etílica i va assegurar que no recordava res perquè havia perdut la consciència. Un cop recuperada la memòria, la jove va donar més detalls. La víctima va explicar que va ser agredida sexualment, que podia identificar els agressors i que sabia, fins i tot, on localitzar-los. Per tant, va acudir als Mossos d'Esquadra per denunciar els fets un cop va rebre l'alta de l'hospital.

Possible sedació per substància estupefaent

Un cop interposada la denúncia, la policia catalana va enviar de nou la jove al Clínic, que és el centre de referència en casos d'agressió sexual. Més tard, víctima i Mossos van acudir al lloc on la víctima va assegurar que podrien trobar els agressors. Segons el relat de la jove, els sis detinguts podrien haver anul·lat les seves capacitats a través de l'alcohol i, possiblement, alguna droga. Tanmateix, és difícil de comprovar clínicament. 

Segons informa ACN, tres dels sis detinguts han quedat en llibertat aquest diumenge després de declarar davant els Mossos d'Esquadra. Això no obstant, hauran de comparèixer davant el jutge quan se'ls requereixi. Pel que fa a els altres tres arrestats, passaran a disposició judicial al llarg del matí de diumenge.