La víctima de la Manada, que va patir una agressió sexual en grup, ha denunciat set homes que han difós dades personals d'ella després de la violació de la nit de Santfermins del 2016: dos d'ells han estat condemnats a penes de presó pels fets.

Publica el DNI de la víctima a Forocoches

Tot va començar dos anys després de la violació, el maig del 2018 quan un usuari de Forocoches va publicar una foto del DNI de la víctima de La Manada a la pàgina web, amb més de 100.000 usuaris

Un home investigat a Torrevieja

Tres anys més tard, han aconseguit identificar qui és l'home que va difondre-ho tot i està sent investigat a Torrevieja (Alacant) acusat d'un presumpte delicte contra la integritat moral, contra la intimitat personal i revelació de secrets.

manada

Set homes investigats per difondre dades personals de la víctima de la Manada 

A causa d'aquests fets, la víctima va patir problemes psicològics, es va veure obligada a abandonar la universitat i a marxar a viure a l'estranger durant uns mesos. Per aquest mateix motiu, la jove ha sol·licitat una pena de tres anys i mig de presó, segons avança Caso Abierto.

Demanen sis anys de presó a un home a Cartagena

A Cartagena (Múrcia) estan investigant un periodista de 57 anys a qui li demanen sis anys de presó per difondre al diari La Tribuna de Cartagena un article on publicava una foto de la víctima de la violació durant l'agressió sexual i dades personals de la noia i, per això mateix, estan investigant el cas i caldrà esperar a la celebració del judici per veure si l'envien a presó.

Una família investigada a Tudela i un exmilitar a Barcelona

Un pare, una mare i els seus fills també estan sent investigats a Tudela (Navarra) per difondre un vídeo de l'agressió sexual on es reconeixia clarament  la víctima de la violació. A Barcelona, estan investigant a Éric C.T.G, un exmilitar amb antecedents policials, que també va difondre una foto de la violació i dades personals de la víctima com el seu DNI, lloc de residència i lloc on estudiava i, segons avança Caso Abierto, demanen tres anys i 30 mesos de multa.

Un investigat a Valladolid i un altre per fer el "Tour de la Manada"

Un home de 30 anys de Valladolid ha estat condemnat a dos anys de presó i, a més, està sent investigat per calúmnies i injuries per difondre una foto de la dona durant l'agressió sexual i difamar-la, fet pel qual li demanen 14 mesos de multa. A més, un home ha estat condemnat a un any i mig de presó per fer un "Tour de la Manada", oferint un passeig explicant amb tota mena de detalls com va ser l'agressió sexual de Pamplona.