Agressió sexual a la Universitat de Granada. Una noia ha denunciat que aquest dimarts, al voltant de dos quarts de quatre, un home la va assaltar quan estava arribant a la Facultat de Belles Arts per anar a classe. El jove la va arraconar contra la paret i ella es va poder defensar, arrencar-li la mascareta i un tros de la samarreta que portava.

El jove es va escapar, però la noia, amb l'ajuda de la seva germana, ha difós la fotografia de la peça de roba per tal d'ajudar a identificar l'agressor sexual. La Policia Nacional de Granada investiga els fets, segons recullen diversos mitjans locals.

Va seguir la noia i la va atacar

Els fets van passar al voltant de dos quarts de quatre quan la noia, amb pressa, estava arribant a la seva classe en aquesta facultat de la Universitat de Granada. El presumpte agressor la va començar a seguir i quan la noia el va notar es va aturar per veure qui era i l'home li va fer tocaments i la va llençar contra la paret. "Em vaig girar per a veure qui era, em va tocar en els pantalons, per damunt, i em va posar contra la paret" i va forcejar amb ell.

"Crec que no havia de quedar-me quieta, li vaig arrencar la mascareta i la samarreta, vaig intentar veure-li la cara i fins i tot retenir-lo, però es va escapar", ha assegurat la víctima. La noia va avisar a un treballador de la universitat, que va avisar a la Policia Nacional. Els agents que es van desplaçar a la facultat es van quedar la mascareta i el tros de roba i van acompanyar la noia a declarar. Tot i que li va veure la cara, la noia no el reconeix ni li sona d'haver-lo vist per la universitat.

Col·laboració ciutadana: foto de la samarreta de l’agressor

La germana de la víctima ha publicat la foto de la samarreta que la noia va poder arrencar a l'agressor per ajudar a la seva identificació, localització i detenció. Segons la descripció que la noia va fer als investigadors, la policia busca un noi "moreno, jove i d'1,70 metres d'altura" que també portava una jaqueta fosca.

Si bé la policia ha agraït la difusió de la fotografia de la samarreta, per si algú pot aportar alguna pista que ajudi a saber qui és l'home que va atacar l'estudiant aquest dimarts al migdia, no han volgut donar més detalls de la investigació per no comprometre-la.