Al voltant de les cinc de la tarda d'aquest diumenge, els serveis d'emergències d'Andalusia van rebre una sèrie de trucades avisant que un home s'acabava de precipitar des del tercer pis d'un edifici situat a l'avinguda Madrid de Granada. Agents de la Policia Nacional i de la Local, així com dotacions dels Bombers i ambulàncies del 061 van acudir al lloc, però només van poder confirmar la mort de l'home, d'uns 30 anys. En entrar a l'habitatge des d'on s'havia llançat, van trobar el cadàver d'una dona d'edat similar, amb diverses ferides d'arma blanca. La investigació preliminar ha confirmat la relació sentimental entre les dues víctimes, i la delegació del Govern espanyol contra la Violència de Gènere ha confirmat el cas com un crim masclista

A hores d'ara no ha transcendit si la dona figurava a la llista del sistema VioGén, o si havia sol·licitat ajuda al Centre Municipal d'Assessorament a la Dona. El que sí que presentava eren ferides defensives, la qual cosa confirma la naturalesa criminal de la seva mort, i descarta un possible doble suïcidi. Aquesta és la segona mort per violència masclista que es registra a Granada des de principis d'any, i el total de l'estat espanyol ha pujat a 44. 

Possibles problemes mentals 

La investigació encara està en marxa, i des de la policia no han pogut informar encara de molts detalls. El que sí que se sap que han pogut desbrinar és que tots dos estaven tutelats per una fundació del municipi, ja que patien problemes psicològics. Els veïns de la parella, que vivia a l'edifici Eurobécquer, estan commocionats, ja que no s'imaginaven que podria passar una cosa similar. 

Per la seva part, el delegat del Govern espanyol a Andalusia, Pedro Fernández, presideix durant aquest dilluns una trobada a Granada en la qual estan analitzant l'increment de casos de violència de gènere aquest any, amb quinze víctimes mortals per tota Andalusia.