El surrealista correu que rep una professora d'universitat d'un alumne que li demana les respostes d'un examen es fa viral a Twitter.

Correu viral d'una professora d'universitat

María Luaces, professora de medicina de l'universitat Complutense de Madrid, ha compartit al seu compte de Twitter el missatge més surrealista que ha rebut mai i que en qüestió d'hores s'ha fet viral, ja que un dels seus estudiants li demana que li digui les preguntes que sortiran a l'examen.

María Luaces / Twitter Cardiolume

María Luaces és una professora de medicina de la universitat Complutense de Madrid que ha rebut un correu d'un estudiant que s'ha fet viral / Twitter Cardiolume

“Perdón por el atrevimiento, pero tanto usted como yo no tenemos mucho tiempo libre y el poco que tenemos hay que aprovecharlo y así me iría más a los temas que usted me diga, que estar mirando otros que carezcan de menos importancia. Le vuelvo a pedir perdón por el atrevimiento, pero me gustaría aprobar la asignatura y pasar a otras”, diu l'alumne al correu.

"Yo ya no tengo palabras"

A Luaces li ha semblat tan descarat el missatge que no ha dubtat a compartir-lo amb els seus seguidors: “He recibido este mensaje, en referencia a un examen de la Universidad. Yo ya no tengo palabras”, comenta indignada al seu compte de Twitter.

La piulada ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i ja té més de 10.500 retuits i gairebé 70.000 "m'agrada" i molts professors han aprofitat l'ocasió per comentar que, malauradament, també s'han trobat amb alumnes amb més cara que esquena que els demanen directament les preguntes dels exàmens.