La Guàrdia Civil ha detingut a Agüimes, Gran Canària, un home després que presumptament assestés set punyalades a l'arquitecte i exedil d'Enginy Manuel Agustín Ramírez, de 48 anys, que va patir ferides de caràcter greu però no vitals, han informat fonts municipals. El detingut, suposadament un contractista, es va entregar després de l'agressió.

Un contractista apunyala un arquitecte

L'autor dels fets es va entregar divendres a les dependències de la Guàrdia Civil a Agüimes després d'apunyalar amb una arma blanca Ramírez. L'esdeveniment es va produir entre les 16.00 i les 17.00 hores a la mateixa porta del despatx d'arquitectura que regenta la víctima, a l'Avinguda d'Amèrica, segons Canarias 7.

Fonts consultades apunten que l'agressor és un contractista, també d'Enginy, pel que pot ser que existissin discrepàncies entre ambdós per alguna obra.

Efectius del Servei d'Urgència Canàries, després d'estabilitzar el ferit, el van traslladar en una ambulància a l'Hospital Insular de Gran Canària, ha informat el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat del Govern de les Canàries, que va rebre diverses trucades a les 16.52 hores, en les quals s'alertava de l'agressió.

Exregidor del PSOE

Manuel Ramírez va ser regidor del POE des de 2007 a 2011, període durant el qual va portar les competències de Vies i Obres, Patrimoni Històric i fins a Educació i Cultura.