Özde Çivici, una jove de 31 anys, empleada de l'Hotel Hitit, a Selçuk, a la província d'Esmirna, Turquia, ha mort tràgicament després de beure accidentalment un abrillantador de marbre que va confondre amb una ampolla d'aigua.

Mor en beure un producte de neteja

Així ho expliquen els mitjans locals, que relaten que els fets van tenir lloc la nit d'aquest dilluns 27 de desembre.

La víctima treballava com a relacions públiques a l'hotel, on ajudava a promocionar la festa de Cap d'Any del complex hoteler.

L'Özde estava lliurant fullets als convidats i visitants per al pròxim esdeveniment quan va anar a la seva oficina per beure aigua.

Segons els informes, va veure una ampolla de plàstic al seu escriptori i va suposar que era la seva ampolla d'aigua, a la qual va donar un gran xarrup.

El confon amb aigua a la feina

Tanmateix, es tractava d'una altra substància, un producte per enllustrar marbre que és tòxic per a l'ésser humà. La ingesta del líquid la va fer vomitar immediatament i els seus companys van avisar els serveis d'emergències.

Productes de neteja / Pixabay

Productes de neteja / Pixabay

Els sanitaris la van evacuar de l'hotel d'urgència per traslladar-la a l'Hospital Estatal de Selçuk, però el seu estat va empitjorar i va haver de ser portada a un altre hospital de la província d'Esmirna. Malgrat els esforços, els metges no van poder salvar la vida de la dona i el seu cos va ser enviat a l'Institut de Medicina Forense per a una autòpsia.

Possible negligència de la mort fatal

L'abrillantador de marbre va fer malbé greument els òrgans de la víctima poc després de beure-se'l, encara que els metges no van poder determinar quina era la substància tòxica fins que van realitzar les proves post mortem. La policia va obrir una investigació i va confirmar que la dona va confondre l'ampolla.

Els agents també van prendre declaració als treballadors de l'hotel, així com a l'empleat de neteja que era a càrrec del producte tòxic, que no tenia una etiqueta identificativa. Ara està sota investigació per possible negligència, segons informes locals.

Özde Çivici va ser enterrada a la mesquita de Tahsinağa acompanyada per familiars, amics i companys, que es van reunir, per acomiadar-la. La policia continua amb la investigació, però no s'han fet detencions de moment.