Un incendi de grans dimensions a la ciutat de València aquest dijous a la tarda està devorant un edifici de catorze plantes i ha deixat diverses persones atrapades, havent de refugiar-se als balcons a l'espera de ser rescatats pels serveis d'emergències. Efectius dels Bombers de València i del Consorci Provincial treballen per apagar les flames, que han saltat a l'edifici del costat. La Policia Nacional ha acordonat la zona i la Policia Local ha tallat el trànsit a les avingudes General Avilés i Maestro Rodrigo en totes dues direccions.

🔴 Segueix en directe l'incendi a València
 

Una desena de persones, entre ells bombers i un menor d'edat, han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari per inhalació de fum. A hores d'ara es desconeix quantes persones hi havia dins l'edifici quan s'ha iniciat el foc i si hi ha danys personals. Tot i que no hi ha xifra oficial de víctimes, s'ha habilitat un hospital de campanya per atendre possibles ferits. Dues de les persones que havien quedat atrapades al bloc de pisos han hagut de saltar pel balcó a uns matalassos habilitats pels bombers. Una de les preocupacions ara mateix és que l'estructura pugui col·lapsar en haver quedat completament calcinada.

L'incendi de València, en imatges

Des dels serveis d'emergències han demanat a la gent que no s'aproximi a la zona i han demanat els veïns propers que marxin de casa per seguretat. L'espectacularitat de les flames i la intensa columna de fum negre a la zona ha generat una gran expectació i ha deixat un recull d'imatges impactants.

incendi valencia
Incendi d'un edifici a València / 112
incendi valencia foto manuel bruque efe
Incendi d'un edifici a València | Manuel Burque / EFE
incendi valencia edifici foto europa press
Incendi d'un edifici a València / Europa Press
incendi edifici valencia foto manuel bruque efe
Incendi d'un edifici a València | Manuel Burque / EFE
incendi edifici valencia foto manuel bruque efe 3
Incendi d'un edifici a València | Manuel Burque / EFE
incendi valencia
Incendi d'un edifici a València / Europa Press