Cinc detinguts per retenir un jove en un maleter i violar-lo a Molina de Segura (Múrcia): van gravar l'agressió sexual i la van difondre.

Cinc detinguts per una agressió sexual a Múrcia

Els agents de la Policia Nacional han detingut a cinc individus, amb edats d'entre  21 i 43 anys i de nacionalitat búlgara, per retenir, presumptament, i agredir sexualment a un jove, al qual van ficar en el maleter d'un cotxe i el van traslladar a Molina de Segura.

Tot es va començar, segons la víctima, després d'un viatge a la ciutat d'Alacant, on aquesta persona i una noia, compatriotes també, es van desplaçar per a conviure junts. No obstant això, la versió posterior de la jove, que també era la nòvia d'un dels presumptes agressors, va ser qui va marxar a Alacant en contra de la seva voluntat.

Li peguen i el retenen al maleter

El nuvi de la noia, que abans del succeït era amic de la víctima, ho va localitzar acompanyat d'altres quatre amics, i segons les declaracions del denunciant li van pegar i el van posar al maleter del seu propi cotxe, on el van traslladar fins a Molina de Segura.

Graven i difonen l'agressió sexual

El denunciant va ser agredit sexualment pel seu antic amic, qui va ser ajudat pels seus quatre compatriotes. Davant el clar repartiment de tasques també se'ls imputa per pertinença a grup criminal. Pel que sembla, per  humiliar encara més a la víctima van realitzar vídeos i fotografies durant l'agressió, que van ser ensenyades o enviades a persones del mateix cercle d'amistats.

Els agents de la Brigada de Policia Judicial pertanyents a la Policia Nacional van investigar la denúncia que prèviament havia interposat la noia, on manifestava haver anat a Alacant obligada per qui es va convertir posteriorment en agredit. Les recerques van permetre esclarir aquestes versions contraposades.

Els cinc detinguts entraran a presó

Finalment, els agressors van ser identificats i detinguts per agents de la Policia Nacional de la Comissaria de Molina de Segura, sent posats a la disposició de l'autoritat judicial que ha decretat l'ingrés a la presó dels cinc detinguts pels presumptes delictes de detenció il·legal, agressió sexual, robatori d'ús de vehicle, descobriment i revelació de secrets i pertinença a grup criminal.