Detenen un clan familiar especialitzat en robatoris violents en àrees de servei de l'autopista AP-7 a Santa Coloma de Farners (Selva).

Detinguts per robatori amb violència i intimidació

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 17 de juny, quatre persones, d’entre 18 i 53 anys i veïns de Premià de Mar (Maresme), com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Àrea de Servei Selva Sud de l’AP-7

Les detencions són resultat d’una investigació iniciada el 29 de maig, arran d’un robatori amb intimidació que es va produir a la zona d’estacionament de l’Àrea de Servei Selva Sud de l’AP-7, situada dins del terme municipal de Santa Coloma de Farners.

Robatori a punta de pistola

Dos camioners, que es trobaven a l’interior del mateix vehicle, van detectar que unes persones havien tallat la lona del camió i havien forçat la porta del remolc per sostreure la mercaderia. Els lladres, en veure’s descoberts, van intimidar els dos camioners amb una pistola i van aconseguir sostreure diverses caixes de roba i sabates.

Clan familiar especialitzat en robatoris tipus teloners

Durant la fase d’investigació els agents van aconseguir relacionar l’autoria d’aquest fet amb un clan familiar especialitzat en robatoris tipus teloners. Concretament, el pare i els dos fills s’encarregaven de cometre els robatoris mentre la mare venia la mercaderia sostreta en el seu propi domicili, situat a Premià de Mar.

Escorcoll a casa dels lladres

El passat dijous es va realitzar una entrada i perquisició en el domicili dels sospitosos, amb suport del Grup d’Especial d’Intervenció (GEI), on es va recuperar part del material sostret i l’arma de foc que van utilitzar en el robatori. Durant l’escorcoll també es va intervenir nombrós material de dubtosa procedència com roba, sabatilles esportives, càpsules de cafè, productes alimentaris de qualitat i aparells d’electrònica, entre altres.

Els lladres violents ja estan en llibertat

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència de tot el material recuperat i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en altres robatoris. Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar divendres a disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Santa Coloma de Farners. El jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.