Avança la investigació per aclarir la violació que va patir una estudiant estrangera de nacionalitat francesa durant una festa il·legal en un xalet de Colmenarejo (Madrid), un acte on també hi van participar alguns dels concursants del famós reality televisiu La Isla de las Tentaciones. La Guàrdia Civil ha detingut tres homes joves, un d’ells, participant d’aquest programa de televisió.

Els detinguts són tres homes espanyols amb edats compreses entre els 29 i els 34 anys, als qui se'ls imputa un delicte d'abús sexual, dos dels quals han estat arrestats a la província de Sevilla i l'altre a Las Palmas de Gran Canaria, tal com ha explicat aquest mateix dimecres fonts de la Guàrdia Civil.

Detingut Carlos Algora de 'La Isla de las Tentaciones'

Un d'aquests detinguts és Carlos Algora (34 anys), participant del programa. Els altres dos detinguts són amics d'Algora. El jove participant del programa ja no està participant de la gravació del show. La seva participació va concloure fa algunes setmanes.

El presumpte abús sexual es va produir en una festa que es va fer en un xalet de Colmenarejo, a uns 40 quilòmetres del nord-est de Madrid, el passat dissabte 13 de febrer durant el transcurs d'una festa il·legal -sense cap mena de mesures de seguretat per prevenir el contagi del coronavirus.

Van abusar de la noia durant la festa

La masia, que té set habitacions i quatre lavabos, està situada en una urbanització privada i l'amo va afirmar que va ser llogada suposadament, per concretar-hi la venda d'un cotxe d'alta gamma tot i que després es va omplir de gent. Entre d'altres, també alguns participants d'aquest programa de televisió d'èxit. Va ser la nit d'aquell 13 de febrer que el propietari va detectar per les càmeres de seguretat molts cotxes aparcats a l'exterior de la casa.

Per això, va parlar amb els guàrdies de la urbanització i de manera conjunta van avisar a la Guàrdia Civil per a denunciar que s'estava celebrant una festa il·legal sense el seu consentiment. En aquest moment els agents de l'institut armat van desallotjar la festa.

Operación Pintaza / Guardia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut Algora i dos amics seus, a Sevilla i Canàries / ElCaso.cat

Un dia després d'aquesta festa il·legal, una estudiant estrangera va denunciar l'abús sexual en la caserna de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo, a Madrid. La noia va denunciar haver sofert abusos sexuals per part de diversos homes sense el seu consentiment, sospitant a més que l'havien drogat amb alguna mena de substància per a aconseguir el seu objectiu i que haurien minvat les seves capacitats cognitives i volitives.

Investigació i tres detinguts, entre ells, Algora

La Guàrdia Civil va iniciar una investigació que ha acabat amb la detenció d'aquestes tres persones. Es van poder recollir testimoni de diverses persones que havien participat en la festa i que havien estat a l'habitació amb la noia que va denunciar l'abús sexual. Els tres detinguts vivien a Sevilla, segons van poder aclarir la Guàrdia Civil.

Aquest dimarts la policia va desplegar un operatiu a Sevilla i també a Las Palmas de Gran Canaria i van detenir els tres homes, Algora i dues persones més.